Alkoholium.cz

Suchá, polosuchá, polosladká a sladká vína – máte v nich jasno?

Vína se dají zaškatulkovat podle mnoha kritérií. Jedním z nich je dělení podle zbytkového nezkvašeného cukru na vína suchá, polosuchá, polosladká a sladká. Toto je pro konzumenta vcelku důležité, neboť se podle toho může orientovat v základní chuti vín. Rovněž se dá podle zbytkového nezkvašeného cukru vybrat vhodné víno ke konkrétnímu pokrmu a naopak.

Datum: 10.3.2019 | Rubrika: Alkoholium.cz

Zdroj: Alkoholium.cz

O webu

Alkoholické nápoje jsou nezbytnou součástí každého obchodu s potravinami. Nejen v České republice mají alkoholické lihoviny velkou popularitu. Naše internetová stránka je zaměřena primárně na český alkohol. Naleznete zde základní informace o vybraných druzích alkoholu. Čím jsou charakteristické, jak se vyrábí a kde jsou nejvíce rozšířené. Pokud se o některém druhu alkoholu budete chtít dozvědět více, naše stránky jsou vám plně k dispozici.